PRISTUP WEBSHOPU

Image

VAŽNA OBAVIJEST

TIM PROTECTUS nije klasičan dućan sa poslovnicom, ni web trgovina.

Usmjereni smo i radimo samo sa poslovnim korisnicima* (tvrtke, obrti, državne institucije, škole, sveučilišta, udruge...), te je KATALOG nastao iz razloga što olakšava poslovnim korisnicima uvid i jednostavan odabir dio našeg asortimana kojeg nudimo. Za svu informatičku opremu koja nije u katalogu, upit slobodno pošaljite na info@tim-protectus.hr 
Isto tako, upit šaljete i za specijalne konfiguracije po mjeri (desktop računala, radne stanice, prijenosna računala, rack, tower i blade serveri...).
* moguća je prodaja i fizičkim osobama (koje nemaju tvrtku), ali je minimalna narudžba 5.000,00 kn + PDV

NAČIN KUPOVINE / NARUDŽBE

Tvrtka koja je zainteresirana za proizvode šalje upit za službenu ponudu. Po poslanom upitu, u kratkom roku se izdaje službena ponuda po kojoj se može izvršiti uplata.

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja je isključivo transakcijski (putem internet bankarstva ili uplatnice), 100% avans.
Osim avansne uplate, informatičku opremu možemo i u suradnji sa našim financijskim partnerima financirati na rok od 1 - 5 godina. Više o tome možete pročitati ovdje

Cijene su sa uključenim PDV-om od 25%. Ovlašteni smo mijenjati cijene bez prethodne obavijesti, te cijena za plaćanje vrijedi isključivo uz službenu ponudu koja se dobiva na zahtjev.

Zahtjev za ponudom ne povlači nikakve troškove i ona je neobvezujuća.

DOSTAVA I VRIJEME ISPORUKE

Budući da nismo klasična maloprodajna trgovina, sva oprema se nalazi na skladištu kod naših distributerskih partnera, i isporuku vršimo putem dostave naših partnera ili kurirske službe na vašu adresu.

Vrijeme isporuke je približno nekoliko radna dana (najčešće odmah drugi dan) od dana vidljive uplate na računu, ukoliko je roba na lageru. Za robu koja nije na lageru, vrijeme isporuke je cca 3-4 tjedna.
Dostava se vrši na lokaciju korisnika (ili drugu lokaciju koju korisnik zatraži), te se naplaćuje dodatno. Dostava se vrši na području cijele RH.

Trenutno u ponudi imamo preko 10 000 artikala.

Za sve ostale informacije, slobodno nas kontaktirajte na info@tim-protectus.hr