Besplatna sigurnosna analiza mrežnog prometa

od neovlaštenih upada u mrežu, virusa, crva, trojanaca, financijskih prijevara, specijaliziranih malware softvera, crypto virusa...

Da li ste sigurni da ste sigurni?

Želite li besplatnu analizu mrežnog prometa od neovlaštenog upada u Vašu mrežu, malicioznog softvera, virusa, trojanaca, crva, špijunskih programa, rootkit i botnet softvera...?

Postavljanje unaprijed konfiguiranog Fortigate uređaja koji će samo pratiti mrežni promet traje 10 minuta, neovisno o složenosti Vaše IT infrastrukture.
Preporuka je da uređaj ostane pratiti mrežni promet 7 dana poslije čega ćemo Vam generirati izvještaj o napadima na mrežu, prolascima malicioznog softvera kroz istu itd.
Analiza i dobivanje izvještaja su potpuno besplatni i ne povlači nikakve troškove za sobom.

Ukratko o implementaciji Fortigate za CTAP projekt:

Postoje dva moda implementacije:

1. One arm sniffer – koristi se port mirroring opcija sa jednog porta Vašeg glavnog switcha koji bi slao kopiju cjelovitog promet prema Fortigate-u. Fortigate bi primao na jedan port taj promet i pregledavao promet, ovdje se koristi tzv. flow inspekcija te promet koji se pregledava ne prolazi kroz Fortigate.

2. Transparent mode – uređaj se postavi u tzv. bridge odnosno transparent mode i sav Vaš promet prolazi kroz 2 sučelja na Fortigateu, u jedan port ulazi sav promet, na drugi port izlazi, u ovoj implementaciji obično se uređaj postavlja između glavnog switcha i routera/firewalla odnosno izlazne točke na Internet.

Testiranje se izvodi u vremenskom intervalu od 7 dana ili po dogovoru.

Poslije testiranja dobivate izvještaj o prometu, prijetnji napada izvana, detektiranju malicioznih stranica, virusima i sl.

Implementacija uređaja i test te izdavanje izvještaja su potpuno besplatni.

Implementacija uređaja u Vaš sustav traje 15 minuta te naknadno ne utječe na Vaša interna i vanjska pravila.

Testiranje vršimo sa Fortigate 300D uređajem, detaljnije specifikacije možete vidjeti ovdje:

Fortigate 300D DataSheet - Detaljne specifikacije

Sample izvještaj

Prijava za besplatno testiranje mrežnog prometa

Vijesti

 • 21 Tra 2017

  Tko misli da njega nitko ne napada?

  Tko misli da njega nitko ne napada i da ne treba nikakvu zaštitu?   Pojavom ransomware malicioznog softvera, žrtve više nisu ciljano odabrane, nego su sada žrtve postali svi, od pravnih osoba, države, bolnica, IT-a, privatnih osoba...
 • 19 Tra 2017

  Kako napraviti zaštitu od malicioznog softvera?

  Kako zaštititi podatke od malicioznog softvera, crypto virusa, trojanaca...
 • 10 Tra 2017

  Besplatna analiza i test prometa vezano za web filtering, IPS, Application control, Antivirus, Traffic

  Besplatna sigurnosna analiza mrežnog prometa od neovlaštenih upada u mrežu, virusa, crva, trojanaca, financijskih prijevara, specijaliziranih malware softvera, crypto virusa... Da li ste sigurni da ste sigurni?
 • 30 Ruj 2016

  BitDefender izdao Anti-Ransomware "cjepivo"

  Anti Ransomware zaštita   BitDefender izdao Anti-Ransomware "cjepivo" za zaštitu poznatih i još nepoznatih verzija CTB-Locker, Locker i TeslaCrypt virusa.
Idi na vrh