Napomene

Google Analytics

TIM PROTECTUS stranica (www.tim-protectus.hr) koristi Google Analytics kod u svrhu analiziranja broja posjeta web stranica. Za potrebe praćenja koriste se kolačići (cookies). Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na Vaše računalo. Prikupljene informacije se koriste samo u svrhu analize web stranice kako bi istu mogli unaprijediti u čim boljem izdanju. Kolačići koje koristimo ne mogu Vam nanijeti štetu na računalu ni sadržavati virus (ni ostale maliciozne programe). Pomoću kolačića Vam ne možemo upasti u računalo kao ni pristupati Vašim datotekama. Kolačiće možete blokirati i ukloniti sa svog računala. Više o tome možete pročitati ovdje.

Cijene i plaćanje

Sve cijene te sav sdržaj na web stranici www.tim-protectus.hr je podložan izmjenama bez prethodne najave. Ne odgovaramo i ne snosimo odgovornost za valjane i točne informacije bez prethodne potvrde.

Usluga ili roba se naplaćuje po službenim dokumentima. Naručitelj je obavezan uplatiti iznos po valuti ponude / računa ili po dogovoru. U slučaju kašnjenja s plaćanjem obračunavaju se zakonske zatezne kamate.
Načini plaćanja koja podržavamo: virmanski

Sadržaj

Sav sadržaj (uključujući tekst i slike) je zabranjeno preuzimati i distribuirati na bilo koji način. Sadržaj se smije upotrebljavati samo u osobne svrhe radi informacija o našim uslugama.

Idi na vrh